Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

L’1 d’octubre, la intervenció de les finances i la violència masclista a ’L’illa’

Jordi Grau, Alba Alfageme, Germà Capdevila, David Minoves i Liz Castro a la taula d’avui

Liliana Fortuny i Jaume Coponos, els creadors de ’L’Agus i els monstres’ han estat els protagonistes de la segona part del programa

  • VÍDEO: illa. illa
  • VÍDEO: illa. illa

Liz Castro ha estat a la taula d’avui de L’illa de Robinson. L’escriptora ha presentat el seu nou llibre: Els carrers seran sempre nostres, que relata el dia 1 d’octubre. Amb aquest motiu el programa ha començat la tertúlia. També s’han escoltat les declaracions del ministre de justícia Rafael Català, menystenint els ferits de l’1-O.

Una de les altres declaracions que s’han escoltat han estat les del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, aquest matí a Catalunya Ràdio, on ha condicionat aixecar la intervenció dels comptes catalans a complir la llei.

Germà Capdevila, present a la taula, com és habitual, ha portat un article del diari Bloomberg que analitzava la situació catalana i l’economia.

Amb motiu del dia contra la violència masclista, amb la psicòloga Alba Alfegeme, s’ha analitzat la situació actual davant d’aquesta problemàtica.

A la taula també hi han participat Jordi Grau i David Minoves.

La segona part del programa ha servit per conèixer Liliana Fortuny i Jaume Coponos. Plegats, han creat els llibres de la sèrie L’Agus i els monstres. Han explicat el darrer llibre de la col·lecció i també han explicat la seva col·laboració amb el suplement d’El Punt Avui, el Barça Kids.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia