Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

L’EnfoCATs a ’L’illa’ d’avui dimarts

Vidal Aragonés i Laura Borràs a les entrevistes dels candidats

Ferran Espada, Carme Renedo, Jaume Marfany i Xavier Díez a la taula vermella

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena va ordenar ahir a la Guàrdia Civil que detalli les accions del Govern i els càrrecs del PDeCAT, ERC i la CUP durant el 20 de setembre, l’1 i el 3 d’octubre i el 8 de novembre.

També demana la informació del document EnfoCATs, un document apòcrif i sense datar trobat a casa del secretari general de Vicepresidència i Economia, Josep Maria Jové.

Aquest nou pas del procés judicial independentista marca la campanya electoral i serà el primer tema de debat a L’illa de Robinson d’avui dimarts. A la taula del programa hi haurà Ferran Espada, Jaume Marfany, Carme Renedo i Xavier Díez.

El programa d’avui seguirà amb les entrevistes a Vidal Aragonés, candidat de la CUP, i Laura Borràs, candidata de Junts per Catalunya. Les entrevistes serviran per detallar els moviments de la campanya electoral i de la voluntat de posar al centre del debat per part de determinats partits el possible nou tripartit d’esquerres després del 21 de desembre.

L’illa de Robinson s’emet en directe a les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió i en reemissió a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia