Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Anàlisi de la sentència del Cas Palau a ’L’illa de Robinson’

Teia Bastons, Vicent Partal, Santiago Espot, Xavier Torrens i David Minoves a la taula d’avui

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa de Robinson’ d'aquest dilluns.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de 'L’illa de Robinson’ d'aquest dilluns.. EPA TV

El 2009 es destapava el cas Palau. Avui, vuit anys i mig després, s’han fet públiques les més de 500 pàgines de la sentència.

L’Audiència de Barcelona considera que Convergència va cobrar comissions irregulars de Ferrovial a través del Palau de la Música i condemna a 4 anys i 5 mesos de presó a Daniel Osàcar, qui va ser tresorer del partit a partir del 2005.

Les penes més altes han estat per l’expresident del Palau, Fèlix Millet, 9 anys i 8 mesos de presó i per qui va ser gerent de l’entitat, Jordi Montull, 7 anys 6 mesos de presó. La seva filla, Gemma Montull, per qui el fiscal demanava una pena que evitava la seva entrada a presó després d’haver arribat a un pacte, ha estat condemnada finalment a 4 anys i 6 mesos. Tant el representat legal de Convergència com l’advocat dels Montull recorreran aquesta sentència.

Al programa d’avui se n’ha parlat en profunditat al programa. Després de la connexió amb el periodista Jordi Panyella, a la taula s’ha analitzat amb Xavier Torrens, Vicent Partal, Teia Bastons, Santiago Espot i David Minoves.

Durant la segona part del programa també s’ha analitzat totes les incògnites que hi ha encara del que pot passar en els propers 15 dies: la constitució del Parlament, aquest dimecres, i la investidura abans d’acabar el mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia