Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La constitució del Parlament a ’L’illa de Robinson’

Lluís Guinó, Eulàlia Solé, Emili Valdero i Antoni Segura a la taula d’avui

Roger Torrent ja és el nou president del Parlament. En el seu primer discurs davant l’hemicicle després d’haver estat elegit president del Parlament a la sessió constitutiva d’avui, Torrent s’ha compromès a “treballar incansablement” perquè en aquesta nova legislatura “la política torni a situar-se al centre de tot”.

Josep Costa, José Maria Espejo Saavedra, Eusebi Campdepadrós, David Pérez, Joan García i Alba Vergés són els altres membres elegits avui per conformar la Mesa del Parlament.

Per analitzar el ple d’avui L’illa de Robinson comptarà amb Eulàlia Solé, Emili Valdero i Antoni Segura. També hi haurà a la taula vermella el diputat de Junts per Catalunya i exvicepresident de la Mesa, Lluís Guinó.

El programa també reproduirà la sessió d’avui amb un reportatge des de la cambra, i prepara connexions al plató de Barcelona amb diputats de diferents formacions d’aquesta XII legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia