Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

La proposta de Puigdemont d’un nou referèndum a ’L’illa’

Rafael Pous, Germà Capdevila, Magda Gregori, Manuel Cuyàs i Jordi Grau a la taula vermella

Gabriel Rufián explica l’aturada de la compareixença de Zoido per la relació del CNI i l’imam de Ripoll

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa’ d'aquest dimarts.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de ’L’illa’ d'aquest dimarts.. EPA TV

Junts per Catalunya ha retirat la petició de delegació de vot del seu candidat a presidir la Generalitat, Carles Puigdemont, per a la investidura. A hores d’ara no descarten cap escenari, fins i tot que acabi assistint al ple del Parlament. Aquest matí Puigdemont ha fet una roda de premsa després de reunir-se amb diversos diputats danesos i ha explicat que està treballant per poder tornar a Catalunya. Si es respectessin els resultats electorals, ha dit, no ens estaríem fent aquesta pregunta.

A L’illa de Robinson d’avui s’ha parlat de les novetats respecte a la investidura i de l’impacte que ha suposat la seva estada a Copenhaguen.

Avui també el ministre Zoido ha assegurat que “prepara” un gran dispositiu, amb la Guàrdia Civil i la policia, per evitar que Puigdemont entri a Catalunya i arribi al Parlament, ja sigui “en helicòpter, ultralleuger, vaixell o amagat en el maleter d’un cotxe.”

A la segona part del programa el debat s’ha focalitzat amb la notícia que el PSOE impedeix que Zoido comparegui en comissió per explicar la relació del CNI i l’imam de Ripoll. Per això, el diputat a les corts, Gabriel Rufián, ha entrat al programa via telefònica. ERC i PDeCAT havien demanat la compareixença.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia