Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La investidura i la repressió obren el debat a ‘L’illa’

Ferran Espada, Carme Renedo, David Minoves, Xevi Sala i Mònica Morros a la taula d’avui

  • VÍDEO: L'Illa. EPA TV
  • VÍDEO: L'Illa. EPA TV

La formula per la investidura segueix generant debat. Avui s’han conegut nous elements del possible acord sobiranista. JxCat ha prvist que demà es presentarà un acord i ERC ho desmenteix. La CUP envia als militants una proposta de JxCat que fixa el dia18 per situar Puigdemont davant el Consell de la República. D’acord amb la proposta, “aquest nou espai a l’exterior seria la real direcció política del Principat” i estaria format per JxCat, ERC, CUP i “independents”.

Aquest ha estat el principal tema de debat de L’illa de Robinson d’avui. A la taula vermella d’avui hi han participat Ferran Espada, Carme Renedo, David Minoves, Xevi Sala i Mònica Morros.

La segona part del programa ha servit per analitzar la repressió contínua de l’estat. Avui ha anat a declarar el mecànic de Reus que es va negar a reparar el vehicle d’una agent de la Policia Nacional per delicte d’odi. El programa també ha parlat amb el pallasso i regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pessarrodona. La Guàrdia Civil el va atonyinar de valent el dia del referèndum. Ell defensa que no li van perdonar la fotografia del dia 20 de setembre on aperixia amb el nas vermell al costat d’un Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia