Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Les estratègies independentistes centren el debat de ’L’illa’

Emili Valdero, Xavier Ginesta, David Minoves i Albert Boada a la taula d’avui

Montserrat Roura i Lluís Barnés, de Riudellots de La Selva, expliquen els preparatius de la 5a edició de la fira FIPORC

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa’ d'aquest dimarts.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de ’L’illa’ d'aquest dimarts.. EPA TV

Junts per Catalunya i ERC segueixen mostrant en públic més discrepàncies que acords. Aquest matí el president del Parlament, Roger Torrent, ha anunciat que està preparant una demanda de mesures cautelars al Tribunal Europeu de Drets Humans d’Estrasburg “amb l’objectiu de protegir els drets del candidat de JxCat, Carles Puigdemont, a sotmetre’s al debat d’investidura de manera efectiva”. A Junts per Catalunya, perplexos, per una decisió que han considerat arbitrària, unilateral i que pot perjudicar la defensa jurídica de Puigdemont. I a ERC, perplexos, per la reacció de JxCAT.

L’anàlisi de la situació viscuda avui ha centrat el debat d’avui a L’illa de Robinson. Des de la taula vermella ho han analitzat David Minoves, Albert Boada, Xavier Ginesta i Emili Valdero.

Montserrat Roura i Lluís Barnés, alcaldessa i regidor de Riudellots de La Selva, han explicat a l’última part del programa els preparatius de la 5a edició de la fira FIPORC. La fira és dedicada al món del porc, i se celebra el proper cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia