Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

Les noves mesures del govern espanyol sota el 155

Miquel Riera, Germà Capdevila, Jordi Serrano i Anna Puig a la taula d’avui

  • VÍDEO: El debat a l'Illa de Robinson. EPA TV
  • VÍDEO: El debat a l'Illa de Robinson. EPA TV

El govern espanyol pretén acabar amb la immersió lingüística aprofitant el 155. El ministeri d’educació, al capdavant d’ensenyament, contempla incloure una casella d’opció lingüística en els impresos de preinscripció escolar per al curs vinent. Les famílies que ho vulguin podrien matricular els seus fills perquè se’ls escolaritzi utilitzant el castellà com a llengua vehicular. Un atac al model d’èxit i cohesió català sense una majoria a les urnes que l’avali. Aquest tema ha obert el debat a la tertúlia de L’illa de Robinson d’avui. A la taula vermella hi ha participat Anna Puig, Miquel Riera, Germà Capdevila i Jordi Serrano.

La tertúlia també ha comentat l’entrevista a la coordinadora general, Marta Pascal, on situa com a prioritat un govern estable dins del marc legal i diu que ha de ser Puigdemont qui decideixi si cal proposar un candidat alternatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia