Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La vista al Suprem de Sànchez i Forn obre el debat d’avui dimarts a ’l’illa’

Avui a la taula de debat hi haurà Jordi Grau, Xavier Ginesta, Mònica Morros, Roger Herredia i Carme Renedo

Aquest matí Jordi Sànchez i Joaquim Forn han assistit a una vista a la sala d’apel·lacions del Tribunal Suprem. La fiscalia general de l’estat ha demanat la llibertat a Forn sota una fiança de 100.000 euros, però també que el president de l’ANC continuï a la presó. Sánchez ha explicat davant del tribunal que podria renunciar a l’acta com a diputat, per tant a la possible presidència deixant via lliure a la possible proposta de JxCAT de Jordi Turull com a candidat a president.

Per altra banda, el fiscal ha demanat que es retingui els passaports als polítics exiliats per evitar que continuïn viatjant per internacionalitzar el procés.

A l’espera de la decisió del jutge, i davant la possibilitat de la presidència de Turull, aquests seran els temes principals de debat avui a L’illa de Robinson.

Jordi Grau, Xavier Ginesta, Mònica Morros, Roger Herredia i Carme Renedo seran avui a la taula vermella del programa.

L’illa també analitzarà la conferència que s’ha celebrat avui a Ginebra en el marc de la 37a sessió ordinària del Consell de Drets Humans de Nacions Unides. La consellera d’Agricultura del Govern legítim, Meritxell Serret, i la parella de Jordi Cuixart, Txell Bonet, hi han participat com a “víctimes de la repressió”.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia