Comunicació

l’illa de Robinson

d’el punt avui televisió

El procés de les Euroordres i la nova iniciativa dels familiars dels presos, a ‘L’illa’

Eulàlia Solé, Germà Capdevila, Quim Nadal i Ferran Espada al programa d’avui

  • VÍDEO: Primera part de l'Illa de Robinson d'aquest dimecres. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Segona part de l'Illa de Robinson d'aquest dimecres. El Punt Avui TV

Avui Carles Puigdemont ha rebut visita. El president, que està des de fa 10 dies sota vigilància policial a la presó de Neumünster,l’ha visitat el vicepresident primer de la mesa del Parlament, Josep Costa, i la seva dona, Marcela Topor. A l’espera de la resolució judicial sobre l’extradició, els consellers a Brussel·les, Comín, Serret i Puig, compareixen demà davant el jutge a Brussel·les.

Amb tot això, i a les portes d’un nou ple al Parlament, demà a partir de les 10 del matí, s’ha analitzat l’actualitat a L’illa de Robinson. Al programa d’avui hi han participat Quim Nadal, Ferran Espada, Eulàlia Solé i Germà Capdevila.

La segona part del programa ha tractat la nova campanya dels familiars dels presos polítics:“Europe, make a move”. L’associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), que agrupa els familiars dels polítics independentistes presos o a l’estranger, demanen “auxili” a líders europeus i sol·liciten als ciutadans que enviïn cartes als caps de govern d’Alemanya, França, Irlanda, Portugal i Finlàndia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia