Comunicació

La Videoteca

Rajoy, a l’assalt del ‘top ten’

Greenpeace llança un vídeo viral amb el líder del PP com a protagonista per denunciar la política del govern espanyol en matèria d’energia renovable

El muntatge és del mateix autor d’‘El run run’ d’Ada Colau

  • VÍDEO: Placa placa, impuesto al sol

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es pot convertir de manera involuntària –com li acostuma a passar– en l’estrella de l’estiu. I ho faria amb el seu estil característic, deixant fluir els esdeveniments sense intervenir-hi.

Per gentilesa de Greenpeace, el líder del PP s’infiltra en el regne de Georgie Dann i aspira des d’aquesta setmana a destronar el Despacito de Luis Fonsi amb una nova cançó de l’estiu: Placa placa, impuesto al sol.

L’ONG ha publicat un clip que ja comença a ser viral fet amb retalls de frases del propi Rajoy i moments hilarants de diferents vídeos on surt el polític gallec, i també el ministre d’Energia Álvaro Nadal com a convidat estrella. L’objectiu del hit és denunciar la política del govern dle PP en matèria d’energies renovables, en particular l’impost a l’autoconsum d’energia solar, més conegut com l’impost al Sol.

El muntatge audiovisual és obra del productor Iván Lagarto, el mateix autor d’ El run run d’Ada Colau, el vídeo que va catapultar la candidata de BComú a l’alcaldia de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia