Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La censura a la final de la Copa del Rei avui dimarts a ’L’illa de Robinson’

Jordi Grau, Teia Bastons, Magda Gregori, Jordi Alemany i Òscar Palau a la taula vermella d’avui

Salvador Martí, professor de Ciències Polítiques de la UdG, parlarà de Cuba

El Barça ha demanat explicacions per la retirada de samarretes grogues a la final de la Copa del Rei dissabte passat a Madrid. El portaveu del Barça Josep Vives ha negat que el club estigués assabentat de la mesura. En Comú Podem, ERC i PDeCAT han denunciat al Congrés la “deriva autoritària” i la “paranoia” del govern espanyol. El PSOE ha atribuït a Zoido la censura al groc i l’ha advertit que l’Estat “no pot retrocedir tant en llibertat d’expressió”. Mentrestant, la Moncloa nega “cap instrucció política” contra el color groc a la final de Copa.

Aquest serà el primer tema de debat avui a L’illa de Robinson.

El programa també analitzarà les peticions de Jordi Cuixart. El president d’Òmnium ha demanat el trasllat a una presó catalana i ha registrat un escrit davant Institucions Penitenciàries on denuncia la vulneració de drets, entre ells els del seu fill d’un any.

La taula també parlarà de l’aprovació de la Mesa del Parlament de la delegació del vot de Comín.

S’analitzarà l’opció d’unes possibles eleccions després que Comín i Iceta en parlessin. Toni Comín: “No busquem eleccions, però si ens forcen a fer-les s’enduran una sorpresa”.

A la taula hi haurà Jordi Grau, Teia Bastons, Magda Gregori, Jordi Alemany i Òscar Palau.

A la segona part del programa Salvador Martí, professor de Ciències Polítiques de l’UDG, s’afegirà a la taula per parlar de Cuba. Miguel Díaz-Canel va ser escollit nou president de Cuba i va defensar la continuïtat política i els canvis en el model econòmic. El relleu de Raúl Castro avança que aquest encapçalarà les decisions més transcendents.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. En diferit, a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia