Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Madrenas visita ‘L’illa de Robinson’

Jaume Marfany, Roger Heredia, Xavier Torrens, i Anna Puig a la taula d’avui

  • VÍDEO: Aquí teniu la primera part de 'l'Illa de Robinson' de dilluns 7 de maig. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquí teniu la segona part de 'l'Illa de Robinson' de dilluns 7 de maig. El Punt Avui TV

La diputada de Junts per Catalunya i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha estat avui a L’illa de Robinson. Madrenas ha parlat de les incògnites de la investidura, el recorregut de la Llei de la presidència, el possible pla D o les relacions amb Enric Millo.

Madrenas s’ha autodescartat per a ocupar la presidència de la Generalitat: “Des de Girona formem part del lideratge en el procés cap a la República, i jo estic dins de Junts per Catalunya per aportar-hi la visió des del món local. La meva prioritat és Girona i mantenir-hi aquest lideratge, jo no seré candidata a la presidència de la Generalitat”. Madrenas també s’ha referit a les relacions amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, el gironí Enric Millo: “Les relacions institucionals no s’han restablert. A la reunió amb Enric Millo del dia 24 hem de parlar de tot, d’obres i projectes però també de valors i dels fets de l’1 d’octubre i les seves repercussions. A Catalunya hem de poder parlar de tot, això no és un ’ordeno y mando’”.

A la taula vermella de L’illa de Robinson també hi ha participat Jaume Marfany, Roger Heredia, Xavier Torrens, i Anna Puig.

A la segona part del programa, la tertúlia ha analitzat la conferència nacional d’Esquerra Republicana. Per això, el Vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització i alcalde de Prats de Lluçanès, ha explicat via telefònica com afronten aquest procés: “Qui vulgui enfrontar l’independentisme no ho aconseguirà. Fem un debat potent i l’afrontem sense cap complexe. Volem recuperar el consens del dret a decidir, però per fer república”. Peraire també va visitar ahir al vicepresident Junqueras a Estremera: “L’Oriol és un gegant. Té clar què hi fa allà i perquè hi és. Ens va dir: “No hi ha cap republicà al món que deixi les seves eines en mans dels enemics de la república””.

El programa també ha valorat la conferència d’aquesta tarda de la CUP i les declaracions dels membres de la mesa al Tribunal Suprem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia