Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

El Diplocat i la trobada de Trump i Kim Jon-un a ‘L’illa’

Rita Giménez, Xavier Ginesta, Gina Driéguez, Rafael Pous i Manuel Cuyàs han estat els convidats a la taula d’anàlisi d’avui

Ja teniu disponible al web el vídeo del programa d’aquest dimarts

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dimarts. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dimarts. El Punt Avui TV

El consell executiu ha acordat aquest dimarts deixar sense efecte la dissolució del Diplocat. Tot i que el govern espanyol havia iniciat la liquidació de l’ens, tal i com va remarcar fa uns mesos l’aleshores vicepresidenta espanyola Soraya Sáez de Santamaria el procés no s’havia completat. Ara la Generalitat reunirà properament el ple del Patronat en una reunió presidida per Quim Torra.

Aquest acord, pres avui a la reunió del consell executiu, ha obert el debat d’aquest tarda a L’illa de Robinson. A la taula hi han participat Rita Giménez, Xavier Ginesta, Gina Driéguez, Rafael Pous i Manuel Cuyàs.

El programa també ha valorat els nous escorcolls de la Policía Nacional espanyola ordenats pel Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona a la seu de la Conselleria d’Economia de la Generalitat, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i a la seu de la Generalitat on es controlen els certificats d’enviament de correus, que es troba a l’edifici de Mediapro, relacionats un cop més amb la celebració del referèndum, 9 mesos després.

Ha estat el mateix dia, precisament, que el Tribunal Suprem ha ratificat la condemna de presó a Iñaki Urdangarin, gendre del rei emèrit i cunyat de l’actual, tot i rebaixar en cinc mesos la pena imposada per l’Audiència de Palma de Mallorca pel cas Nóos. 5 anys i 10 mesos. Una sentència que el situa a les portes de la presó. Només una decisió anòmala del Tribunal Constitucional o un indult podrien evitar la seva entrada a presó.

La taula de L’illa també ha fet valoració de la situació judicial d’Urdangarin i, per acabar, s’ha tractat la notícia internacional del dia: la cimera sense precedents entre Kim Jong-un i Donald Trump, que ha acabat amb un acord històric per la desnuclearització completa de Corea del Nord. A canvi el líder suprem, o dictador de Corea del Nord, ha aconseguit que Washington garanteixi la seva seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia