Comunicació

La videoteca

Rajoy ja ha trobat feina?

La increïble semblança d’un vigilant de l’estadi de Los Pajaritos amb l’expresident del govern espanyol es torna viral a les xarxes

El doble no es fa pregar i correspon a l’entusiasme dels aficionats del Valladolid

  • VÍDEO: El doble de Rajoy, a Los Pajaritos

L’expresident del govern espanyol i del PP Mariano Rajoy afronta des de fa pocs dies un important canvi vital. La moció de censura de l’ara primer ministro Pedro Sánchez i la seva decisió de renunciar a la direcció del partit conservador l’han deixat sense feina i molts es pregunten quin serà el seu futur.

Tot i que el més versemblant és que torni a la seva plaça de registrador de la propietat, molts humoristes s’han esforçat aquests dies per buscar-li una ocupació. Rajoy, però, ha aparegut en un lloc inesperat: a la gespa de Los Pajaritos, a Sòria, amb una tasca que s’adiu molt bé amb la seva afició pel futbol, la resistència numantina i l’ordre.

Bé, potser no era ell, però la increïble semblança d’un vigilant de seguretat de l’estadi va desfermar aquest dimecres l’entusiasme dels seguidors del Real Valladolid, que es jugava al camp del Numància l’ascens a primera (0-3). L’home no es fa pregar a les ovacions dels aficionats castellans, que li criden “Mariano, Mariano” i “Mariano es del Pucela [sobrenom del Valladolid]”, i els correspon amb gestos de simpatia i, fins i tot, botant quan li demanen.

Les imatges s’han fet virals a les xarxes en poques hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia