Comunicació

L’espectacular ‘soul’ d’una nena de 13 anys

Courtney Haldwin captiva el públic i el jurat del programa ‘America’s Got Talent’ amb una enèrgica versió d’Otis Redding

La jove tímida es converteix en pocs segons en la Janis Joplin del segle XXI

  • VÍDEO: Courtney Haldwin, a l''America's Got Talent'

Aquesta setmana s’ha fet viral arreu del món l’espectacular actuació de la nena britànica de 13 anys Courtney Haldwin al concurs America’s Got Talent.

La noia, que puja a l’escenari plena de timidesa i feta un sac de nervis, sorprèn immediatament el public i el jurat amb una enèrgica interpretació del tema Hard to Handle, d’Otis Redding.

El show emociona tant un dels jutges, Howei Mandel, que prem el cobejat botó Golden Buzzer, amb el qual els aspirants passen directament de ronda.

Mandel compara la jove revelació amb Janis Joplin que, com explica, es va consagrar al festival de Monterey el 1967. Redding, autor del tema triat per la concursant, també va triomfar al mateix escenari , davant un públic majoritàriament blanc. Courtney Haldwin tanca ara el cercle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia