Comunicació

‘Crims’ de Carles Porta i un programa culinari amb Paula Molés, novetats de la temporada a Catalunya Ràdio

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, assenyala que la nova graella té “elements de continuïtat amb apostes, renovacions i innovacions”

El programa ’Crims’ amb Carles Porta i ’Un restaurant caníbal a Berlín’ amb Paula Molés són dues de les grans novetats de la pròxima temporada de Catalunya Ràdio, que s’ha donat a conèixer aquest divendres al Museu del Disseny. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha assenyalat que la nova graella té “elements de continuïtat amb apostes, renovacions i innovacions”. Algunes de les noves apostes i renovacions que ja s’havien anunciat són Roger Escapa, que serà el proper director i presentador d’‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, o Ricard Torquemada, que dirigirà les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio i prendrà el relleu a Joaquim Maria Puyal, després de 33 anys de transmissions a la ràdio pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia