Comunicació

Cuní farà la competència a Terribas i a Basté

Josep Cuní tornarà a la ràdio per dirigir i presentar el magazín informatiu en català de la SER entre les 07.00 i les 12.00 del matí, titulat Aquí, amb Josep Cuní. El nou programa –aposta clara de la cadena per trencar el domini, en aquesta franja horària, de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio i de Jordi Basté a Rac1, s’estrenarà el 15 d’octubre i neix amb voluntat de ser “independent, plural i integrador”, abordant l’actualitat “des de la proximitat”, segons va explicar ahir la cadena en un comunicat.

Amb aquesta iniciativa, la SER dobla la seva oferta a Catalunya oferint als oients dues programacions simultànies: Hoy por hoy, dirigit per Pepa Bueno i Toni Garrido, que s’emetrà en les freqüències habituals de la SER en castellà, i el nou projecte de Cuní, que s’emetrà a través de les freqüències d’una nova emissora, la SER Catalunya. La programació de SER Catalunya es completa amb altres espais també en català: Espècies protegides, Soroll, Hora 14, La Graderia, El Balcó, Què t’hi jugues!, Deixa’m tastar, Tot és comèdia i les retransmissions esportives del Barça, el Girona i l’Espanyol. Cuní ha estat reconegut amb sis premis Ondas i la creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Periodisme de la Generalitat i el Ciutat de Barcelona, concedit per l’Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia