Comunicació

Un home encasta un cotxe a contra l’entrada de TV3

L’impacte ha provocat danys als vidres de la porta però no ha provocat cap ferit

L’acció ha estat intencionada però es descarten motius polítics

Ensurt aquest migdia a TV3. Un individu ha encastat un cotxe contra la porta principal dels estudis de la televisió pública catalana a Sant Joan Despí, segons ha informat la mateixa emissora . L’acció no ha provocat ferits però ha provocat danys a una de les portes de l’entrada.

Els fets han passat cap a les tres de la tarda d’aquest dimecres. Després del xoc, els vigilants de seguretat han retingut l’autor de l’incident, que no ha ofert resistència. Al cap de pocs minuts han arribat diverses dotacions de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. La Policia Local li ha practicat la prova d’alcoholèmia, que ha donat un resultat positiu,

El conductor del vehicle ha estat detingut i traslladat a dependències policials. Segons els Mossos d’Esquadra, l’acció ha estat intencionada però es descarten motivacions de tipus polític. La principal hipòtesi és que l’home pateix algun trastorn psicològic.

La mateixa persona ja havia intentat entrar ahir dimarts a les instal·lacions amb un cartell a les mans on es queixava que hi ha “il·luminats” que “no surten a TV3”, segons informa l’ACN. El personal de seguretat, però, li ho va impedir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia