Comunicació

Més articles que fotos

Els X Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que tindran lloc el 21 de febrer, reben 55 treballs de 51 participants, 26 dels quals són treballs de premsa escrita

La gala tindrà lloc a l’Auditori de Girona el 21 de febrer i la presentaran Rafel Faixedas i Carles Xuriguera

A la desena edició dels premis Carles Rahola de comunicació local, organitzats per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, s’hi han presentat 55 treballs elaborats per 51 autors de punts molt diversos de les comarques gironines, i alguns de fora. Totes les categories dels premis estan dotades amb 1.000 euros, llevat de la del millor projecte de comunicació periodística, que té una dotació de 2.000 euros.

El premi en què hi ha hagut més participació ha estat el de millor treball informatiu o divulgatiu en premsa, amb 26 treballs elaborats per 18 periodistes. Aquesta categoria ha desbancat la de millor fotografia en premsa, que solia ser la més concorreguda, però que en aquesta edició queda en el segon lloc, amb 18 propostes presentades per nou professionals. En l’apartat dedicat al millor treball informatiu o divulgatiu en televisió s’hi han presentat quatre programes i també quatre participants.

La categoria que premia el millor projecte de comunicació periodística ha rebut aquest any tres projectes elaborats per sis persones (l’any passat no se n’hi va presentar cap). Dos treballs aspiren a rebre el premi a la millor iniciativa de comunicació institucional, mentre que al premi Miquel Diumé al millor treball en ràdio i al premi a la millor informació digital s’hi ha presentat un sol treball, que en el primer cas ha estat realitzat per nou persones i en el segon ha estat realitzat per una associació.

La quarta beca dels premis Carles Rahola, convocada per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona, està dotada amb 3.000 euros i vol fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines, i s’adreça, en anys alterns, a periodistes col·legiats i a estudiants universitaris. En aquesta edició estava destinada a universitaris, i s’hi han presentat dues candidatures.

Els noms dels guanyadors dels X Premis Carles Rahola de Comunicació Local es faran públics en el transcurs de l’acte de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el dijous 21 de febrer, a les vuit del vespre, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. Els presentadors de la gala seran els actors Rafel Faixedas i Carles Xuriguera.

Setmana dels Rahola

La Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Biblioteca Pública Carles Rahola i la Universitat de Girona, estan preparant la Setena Setmana dels Rahola, prèvia al lliurament dels guardons. La programació inclou diversos actes públics centrats en la comunicació i l’actualitat, i es presentarà la setmana vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia