Comunicació

El judici de l’1-O, en directe

El Punt Avui TV emetrà íntegrament i en directe el judici del Suprem, que també es podrà seguir en ‘streaming’ pel web del diari

El grup farà un ampli desplegament periodístic, amb tertúlies, anàlisi i l’opinió d’advocats i experts

Un ampli desplegament informatiu perquè cap dels nostres lectors i espectadors es perdi res del que estarà passant al Tribunal Suprem a partir de dimarts de la setmana vinent, quan comenci el judici de l’1-O. Aquest és el repte d’El Punt Avui i d’El Punt Avui Televisió a partir del dia 12 i fins que acabi. Noves seccions, el retorn de L’illa de Robinson, periodistes en tots els punts d’interès i una anàlisi diària amb tres sortides diferents: en paper, en el web i a la televisió, perquè cadascú esculli el que li sigui més còmode.

Es tracta d’un gran desplegament informatiu d’acord amb l’interès que ha generat el que és probablement el judici amb més transcendència política des del restabliment de la democràcia. La sala penal del Suprem jutjarà els dotze acusats (l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras; els exconsellers Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Carles Mundó i Santi Vila; l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell; l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez, actual diputat de Junts per Catalunya, i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart) a partir de dimarts de la setmana vinent, quan els nostres lectors i espectadors tindran l’oportunitat de seguir, en directe, les seves explicacions i les dels advocats.

Les penes que se’ls demanen van des dels 25 anys per a Oriol Junqueras fins als 7 anys per als exconsellers Santi Vila, Meritxell Borràs i Carles Mundó.

El nou plató de televisió a Barcelona, en marxa

Coincidint amb l’estrena de la nova imatge de L’illa de Robinson, El Punt Avui TV posarà en marxa la setmana vinent el nou plató a Barcelona, situat al carrer Roc Boronat, 67. El plató està equipat amb l’última tecnologia i amb un total de tres càmeres robotitzades que es controlen des dels estudis centrals de l’emissora, situats a Girona. El nou espai permetrà que els convidats puguin intervenir en directe a les tertúlies dels programes que es facin des dels estudis centrals.

Desplegament

Periodistes a Madrid per informar-ne en directe

Un equip de periodistes del diari i la televisió del grup seguiran a partir de la setmana vinent el judici en directe des de Madrid, des de la mateixa sala del Suprem. L’equip de periodistes, encapçalats pel representant del diari a Madrid, David Portabella, i per la periodista especialitzada en informacions judicials, Mayte Piulachs, informaran puntualment d’allò que passi a l’interior de la sala i, al final de la jornada, en faran també un balanç a El Punt Avui TV. Altres periodistes seguiran també el judici per donar-ne una altra visió, recollint les frases i anècdotes més interessants del dia.

Paper, web i televisió

El diari, la millor eina per saber què està passant

El diari en paper es convertirà en la millor eina per seguir amb calma el que estarà passant a Madrid. Tant en l’edició de les deu de la nit (disponible en el web per als subscriptors) com al diari de l’endemà, a banda de la informació del dia, s’hi recollirà també un resum de les seccions que es posin en marxa a la televisió. Entre d’altres, es recollirà l’opinió sobre el cas de periodistes d’àmbit espanyol i internacional. En el web, el judici es podrà seguir en directe, i els dies més rellevants, amb la secció Minut a minut.

L’anàlisi

Cuevillas i Boye, entre els analistes d’excepció

El Punt Avui i El Punt Avui TV comptaran els dies de judici amb la col·laboració d’un equip d’advocats que analitzaran què ha passat en cada sessió des d’un punt de vista jurídic. Horacio Airaudo, Josep Maria Prat, Natàlia Frigola, Núria Angulo, Yago Aubanell i Jaume Rovira seran comentaristes habituals del judici. Un cop a la setmana, al diari i a El Punt Avui TV, n’analitzaran la situació els advocats Jaume Alonso-Cuevillas i Gonzalo Boye. També, cada setmana, un dels advocats que seran al Suprem ens donarà la seva opinió sobre com s’està desenvolupant el cas.

Programació especial

Torna ‘L’illa de Robinson’, amb l’anàlisi del judici

El Punt Avui Televisió no només emetrà íntegrament i en directe tot el judici de l’1-O, sinó que, a partir del primer dia, recuperarà L’illa de Robinson, un programa que fins fa poc era habitual a la graella d’El Punt Avui Televisió i que dirigeix i presenta Igor Llongueres. Cada dia de judici –els dimarts, els dimecres i els dijous–, a L’illa de Robinson hi haurà un espai de tertúlia i d’anàlisi en què els experts debatran i opinaran sobre les claus del que està passant. El programa s’emetrà de dos quarts de vuit a nou del vespre, i es reemetrà de dos quarts de deu a onze de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia