Comunicació

Arriba ‘L’informatiu’

El Punt Avui Televisió posa en marxa gradualment (a les 22.30 h) cinc informatius locals diaris de vint minuts de durada en les llicències de Barcelona, Tarragona, Igualada, Maresme i Tortosa

Cinc informatius locals de vint minuts de durada. Aquesta és la nova aposta informativa que El Punt Avui Televisió està posant en marxa aquests últims dies en cinc de les seves llicències locals: a Barcelona, a Tarragona, a Igualada, al Maresme i a Tortosa. L’informatiu local, que s’emet diàriament i de manera simultània a dos quarts d’onze de la nit (els caps de setmana, a la mateixa hora, s’hi fa un resum setmanal) es podrà veure també en l’edició digital d’El Punt Avui en emissió en streaming, a la mateixa hora. La nova aposta informativa, que El Punt Avui espera ampliar en un futur a més territoris, la dirigeixen els periodistes Magda Muñoz i Lluís Arcal, i l’edició va a càrrec d’Oriol Ruiz i Cristian Expósito.

La posada en marxa dels informatius, que s’ha fet de manera gradual al llarg d’aquesta setmana i que es completarà en els pròxims dies, és possible també gràcies als acords amb diverses productores del territori que s’encarreguen d’abastir de continguts l’espai informatiu.

El Punt Avui Televisió concentra aquests dies la seva programació en la retransmissió del judici de l’1-O, que emet en directe. Cada dia de judici, a més, un especial de L’illa de Robinson (a les 19.30 h i a les 21.30 h) analitza el més important de la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia