Comunicació

Els mercats de Barcelona, protagonistes d’una nova sèrie de TV3

‘Gent de Mercats’ s’endinsen en la vida quotidiana de mercats com els de Sant Antoni, Concepció, La Mercè, Sants, l’Abaceria, Estrella, Provençals, Carmel i Horta

La producció, dirigida per Tana Collados, s’estrenarà a la tardor

Els mercats municipals de Barcelona seran els protagonistes de Gent de Mercats, la nova sèrie que TV3 ha començat a gravar i en la qual també hi participaran mercats d’altres poblacions catalanes. La producció, dirigida per la periodista Tana Collados, s’emetrà a la tardor, segons ha informat aquest dimarts l’Ajuntament de Barcelona

La sèrie mostrarà el dia a dia dels 39 mercats estables de productes alimentaris i de les persones que hi conviuen, els comerciants, els compradors i diferents perfils humans.

A Gent de Mercats, les càmeres s’endinsen en la vida quotidiana de, entre altres, els mercats de Sant Antoni i Concepció (Eixample), La Mercè (Nou Barris), Sants (Sants-Montjuïc), l’Abaceria i Estrella (Gràcia), Provençals (Sant Martí), Carmel i Horta (Horta-Guinardó). Són 9 mercats amb característiques ben diferents entre ells, però que reflecteixen la realitat que es viu dia a dia en la quarantena de mercats municipals de la ciutat.

La producció té el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia