Comunicació

Tura Soler i el cas Susqueda

La periodista d’El Punt Avui especialitzada en temes de successos, Tura Soler, ha guanyat per la investigació sobre el misteri de Susqueda el VII Premi Josep M. Planes, que l’Ajuntament de Manresa i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya convoquen amb l’objectiu de reivindicar el periodisme d’investigació i la figura del periodista Josep M. Planes.

Acostumada a tractar temes que representen un alt grau d’investigació, Tura Soler va implicar-se en el cas del doble crim de Susqueda amb un treball que la va portar repetidament als escenaris dels assassinats i a aportar nous elements a la investigació policial. El treball premiat correspon als articles publicats durant l’any 2018, però actualment la periodista continua treballant en el terreny.

En una de les darreres visites a Susqueda per entrevistar Bartomeu Soler, l’eremita del pantà, testimoni clau en el cas, el va trobar mort davant la barraca on vivia.

La mort del testimoni ha obert encara més incògnites a un assumpte complexe. El misteri de Susqueda continua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia