Comunicació

‘Crims’ arriba avui a TV3

La sèrie de Carles Porta s’estrena amb dos capítols del cas de Brito i Picatoste

Crims, sèrie de no-ficció dirigida i presentada per Carles Porta, arriba avui a TV3 (21.55 h) després d’un èxit sense precedents a Catalunya Ràdio, on acumula desenes de milers de visites al seu podcast. Crims, que es proposa incidir en casos molt més enrevessats del que aparentaven en un principi, s’estrena amb els dos capítols del cas de Manuel Brito i Javier Picatoste, dos criminals molt violents que, la tardor del 2001, van fugir de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, després que el segon disparés a una parella de mossos d’esquadra que hi custodiaven el primer. El capítol 1 se centra en el que va passar a Lleida el diumenge 14 d’octubre del 2001: una fuga que culminava un pla tramat per Brito i Picatoste des de feia mesos. El capítol 2, que s’emetrà la setmana vinent, recorda quan els fugats van amagar-se durant més de tres setmanes a la serra de Collserola, on van matar un noi i violar una noia.

Carles Porta (Vila-sana, Pla d’Urgell, 1963) és periodista, director, productor i guionista. És l’autor de Tor, tretze cases i tres morts, amb desenes de milers de llibres venuts i amb més 220.000 reproduccions d’àudio a la carta des de la seva estrena a Catalunya Ràdio, el juny del 2018. En la nova sèrie de TV3, Porta, tot recorrent a diferents especialistes, vol posar l’èmfasi en la narració dels casos, una acurada realització audiovisual i el rebuig dels aspectes morbosos dels assassinats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia