Comunicació

La República, al web

METGES · El setmanari dedica avui un ampli reportatge al centenari de la creació del Sindicat de Metges DIGITAL · Els lectors i subscriptors d’El Punt Avui poden accedir als continguts del suplement dominical del diari a través del web

Avui és diumenge. I, com cada diumenge, els lectors i subscriptors d’El Punt Avui poden accedir als continguts del setmanari La República a través del web del diari (www.elpuntavui.cat). El setmanari, que el lector pot trobar també cada dissabte al quiosc i a www.lrp.cat, dedica avui un ampli reportatge de Pere Bosch al centenari de la creació del Sindicat de Metges de Catalunya, precursor i un dels orígens de l’actual sindicat majoritari del sector al nostre país. L’entrevista en profunditat de la setmana l’ha fet la periodista Adela Genís al filòsof i teòric cultural Michel Feher.

En la revista d’aquesta setmana, el lector també hi trobarà, entre d’altres, les opinions i anàlisis de Salvador Cardús, Bea Talegón, Laura Pinyol i Magda Gregori. A La República de les Arts, que és la secció centrada en els temes culturals, hi destaca una entrevista a la historiadora Rosa Maria Gil i la reflexió mensual de l’escriptor Vicenç Pagès Jordà.

Com s’hi accedeix?

Com s’accedeix als continguts? Els subscriptors d’El Punt Avui ho poden fer anant simplement al web del diari (www.elpuntavui.cat) i, un cop identificats amb el codi de subscriptor –només cal posar-lo el primer cop que s’hi accedeix–, tant els continguts d’El Punt Avui com els de La República són d’accés lliure. Els lectors d’El Punt Avui que no siguin subscriptors poden accedir als continguts digitals del diari i als del setmanari utilitzant el codi QR que l’edició en paper del diari publica a la pàgina 3 (vegeu la il·lustració). Un cop identificats –pel codi de subscriptor o a través del QR–, els continguts de La República són accessibles en format PDF o bé clicant-hi a sobre, article per article, per accedir a llegir l’article directament al web de La República.

Fer-se’n subscriptor

I si em vull subscriure a La República? Hi ha, és clar, la possibilitat de subscriure’s directament a La República, ja sigui en l’edició digital o en paper. Per fer-ho, només cal accedir a www.lrp.cat i optar per una de les dues fórmules de subscripció. La digital, que té un cost de 12 euros l’any, o la subscripció en paper, que té un cost de 72 euros anuals i que, naturalment, també permet l’accés gratuït a la versió digital de la revista.

Cap al número 100

La República va sortir al carrer per primer cop el 28 d’abril del 2018 i en aquests gairebé dos anys ha arribat puntualment al quiosc cada dissabte durant 97 setmanes. El dia 18 d’abril, el setmanari assoleix el número 100 amb una edició especial que permetrà recuperar els principals continguts publicats durant els dos anys de vida de la publicació. El setmanari està editat per la societat Maig 2011, SLL, i està pensat com una revista d’informació general amb especial atenció a l’actualitat política, als gèneres d’anàlisi i opinió, a la cultura en totes les seves manifestacions i a les entrevistes en profunditat, una tasca a la qual es dedica un grup de tretze socis periodistes i una xarxa de col·laboradors externs.

Mirada endavant

En el context actual de crisi sanitària, l’equip de la publicació està treballant en l’elaboració del pròxim número, un dossier especial sobre el futur després de la situació de confinament actual. Per això, s’estan elaborant entrevistes a una dotzena de pensadors i agents socials que plantegen les seves idees i reflexions responent a preguntes orientades a mirar endavant. Com ens en sortirem? Com en sortirem, com a societat? Quins canvis de model social i econòmic ens esperen? Les respostes dels experts, diumenge vinent a La República i també al web d’El Punt Avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia