Comunicació

‘We got this’ rep el Premi del Jurat Oficial del Serielizados Fest

‘Everything's gonna be okay' obté una menció especial per a les actrius protagonistes i el guardó Jurat Reteena

Serielizados Fest ha fet públics aquest dimarts els guardonats de l'edició d'aquest any. El Premi del Jurat Oficial ha distingit We got this, dirigida per Patrik Eklund, mentre que la nova sèrie del còmic i guionista Josh Thomas, Everything's gonna be okay, ha obtingut el guardó Jurat Reteena i una menció especial per a les interpretacions de les actrius protagonistes, Kayla Cromer i Maeve Press.

“Aquestes dues joves actrius doten de profunditat i humanitat a les germanes Matilda i Genevieve, que han de fer-se adultes entre pèrdues irreparables i el descobriment d’un món ple de possibilitats”, precisen els membres del jurat.

El Jurat del Festival, integrat per la professora Concepción Cascajosa (UC3M, Fotogramas), el showrunner Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo, Atrapa a un ladrón) i la dissenyadora de vestuari Bina Daigeler (Narcos, Mrs. America), han destacat We got this parteix d’una premissa singular, un expatriat nordamericà que investiga l’assassinat d’Olof Palme després de descobrir que hi ha una milionària recompensa, i que acaba desenvolupant una sàtira amable que radiografia de la societat sueca.

Per la seva banda, el Jurat Jove Reteena, integrat per als estudiants Pau Torres, Núria Martí, Laia Balaguer, Helios Martínez i Aina Barquero, ha concedit el seu premi a Everything's gonna be okay. “El Jurat Jove Reteena del Serielizados Fest 2020 vol reconèixer la qualitat i diversitat de totes les propostes presentades. Des d’una perspectiva juvenil, es vol premiar a una proposta amb un plantejament original i un tractament fresc que combina molt bé els contrapunts dramàtics amb el to còmic general. També es valora molt positivament la normalització i la profunditat dels personatges que responen a las inquietuds socials dels i les joves. Per tot això, es vol atorgar el premi a Everything' s gonna be okay, de Josh Thomas”, precisen.

Everything’s gonna be okay (EEUU, 2020), la nova sèrie del còmic i guionista Josh Thomas (creador de Please Like Me) centra la seva trama en personatges amb retards mentals com l’autisme.

En l’edició d’aquest any del Serielizados Fest, combina les activitats presencials a Barcelona i Madrid, amb les sessions en línia a través del canal Youtube de Serielizados i de Filmin. Com a novetat d’aquest any, els usuaris poden participar en sessions del Virtual Show, on s'ha organitzat converses amb talents internacionals com Damon Lindelof, Rodrigo García, Sally Wainwright, Josh Thomas i Simon Stalenhag.

El Serielizados Fest finalitzarà el proper 29 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia