Comunicació

Televisió

Torna el ‘Talent show’ musical d’èxit

‘Eufòria 2’: Els setze del patíbul

Ja se saben els noms dels nous concursants del programa ‘Eufòria’ que a partir del 10 de març animaran musicalment les nits dels divendres a TV3

Noves cares entre els ‘coaches’ i un jutge que es manté com a sorpresa

L’Alèxia, en Domènec, en Jan, la Jim, la Sofia, la Natàlia, l’Ethan, l’Hèctor, la Carla..., són noms que ja comencen a sonar i que ben aviat ja us resultaran ben familiars. Són setze els concursants que participaran a la segona edició d’Eufòria, escollits d’entre 2.300 aspirants que es van presentar a les proves de càsting del programa, gairebé el doble que l’any passat. Aquest grup d’elegits per a la glòria, que competiran per convertir-se en l’artista més complet i aconseguir el contracte discogràfic que li permetrà iniciar carrera musical, actuaran a la primera gala del concurs, que s’emetrà el divendres 10 de març, a les 22.05 h, per TV3.

En aquesta nova edició, el nou patíbul ja està a punt i els jutges també s’escalfen per pujar al tron des d’on hauran de valorar la progressió dels joves artistes. Repetiran Elena Gadel i Lildami, però no hi serà l’actor Marc Clotet, que deixa la cadira perquè s’hi assegui l’actriu Carol Rovira, que l’any passat feia de coach d’interpretació. Pel que fa als coaches del programa, que també influenciaran en el veredicte, hi ha Daniel Anglès, director artístic; Clara Luna, coach de veu; Paula Malia, d’interpretació; Jordi Cubino, productor musical, i Albert Sala, coreògraf. Miki Núñez i Marta Torner seran els presentadors de cada gala.

De la primera gala que es farà, ja s’han anunciat alguns dels temes que sonaran, com Flowers, de Miley Cyrus, o De l’1 al què, de The Tyets, Suspicious minds, d’Elvis Presley, o Sweet child o’ mine, de Guns N’Roses. Que d’això es tracta: que no pari la música!

Tomàs (17 anys)

D’Araós i fill de músics, toca l’ukelele i el piano i és molt fan de Frank Sinatra i Elvis. Es considera una persona curiosa i alegre.

Elena (21 anys)

De Palma a Barcelona. És l’amfitriona de les festes, es considera una diva i madamme, i està disposada a conquerir el públic com ho va fer amb el jurat.

Paula (26 anys)

De l’Hospitalet de Llobregat, sempre ha estat a les bambolines i ara fa el salt a l’escenari i es posarà davant la càmera decidida a triomfar.

Emmi (17 anys)

Barcelonina, de les més joves, estudia dret però la música sempre l’ha acompanyada. Es considera positiva, segura i enèrgica, amb ganes de demostrar-ho cantant.

Hèctor (26 anys)

És de Manlleu, actor, cantant i músic. Toca la guitarra i el baix. De ballar, poc. Transmet emocions i no només sap versionar.

Nei (21 anys)

Ballarí, actor i apassionat pel teatre i per l’univers dels anys vuitanta. El de Castelldefels diu que té una arma secreta: una jaqueta de la sort. En tindrà prou?

Natàlia (19 anys)

Estudia teatre musical i dansa urbana. El seu vídeo de presentació ha estat el més vist a les xarxes. Balla dansa urbana i és de les que més taules té, però...

Carlos (23 anys)

El sabadellenc ara sap que les segones oportunitats sí que existeixen i, com a bon corredor que és, farà el possible per guanyar aquesta carrera de fons.

Domènec (24 anys)

Camerunès de naixement, estudia al Taller de Músics. Compon, li agrada ballar i cuida molt la imatge. Mestissatge i carisma són les seves armes.

Jim (20 anys)

Balla swing, toca el piano i la guitarra i es descriu 100% roquera. De potència vocal li’n sobra i, tot i que és canyera, també demostra ser molt sensible.

Ethan (21 anys)

És de Guissona, estudia producció musical al Taller de Músics, toca la guitarra, el piano i l’ukelele i “quin timbre de veu que té”.

Alèxia (21 anys)

És de Constantí, estudia teatre musical a l’Institut del Teatre i té experiència actuant a Port Aventura. Artista molt completa, canta, balla i interpreta.

Carla (23 anys)

De Terrassa, ha estudiat educació infantil i és professora de música. Toca la guitarra i l’ukelele. A la segona va la vençuda i ha passat el tall de manera sobrada.

Sofia (24 anys)

Ha estat els últims anys a Nova York per trobar “la seva essència” i ha tornat a Barcelona per demostrar el que sap. Va deixar el jurat sense paraules.

Clàudia (17 anys)

La més jove d’aquesta edició, la badalonina ve amb ganes de menjar-se el món i de taules en té. És disciplinada i treballadora, fanàtica del K-pop i del sushi.

Jan (20 anys)

El d’Albons toca la guitarra i el piano de manera autodidacta, és “músic d’habitació”, diu. Té talent i molta simpatia, però ha fet marejar el jurat per a bé i per a mal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia