Comunicació

Milers de persones es concentren a València per TV3

Els manifestants omplen de gom a gom la plaça de la Marededéu

La convocant plataforma Sense Senyal alerta de la gravetat del tancament de “qualsevol televisió”

Milers de persones han omplit des de les 19 hores la plaça de la Marededéu de València, en protesta pel setge judicial i administratiu que ha obligat Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a apagar les emissions de TV3.

Convocats per la recentment constituïda plataforma Sense Senyal, els manifestants han corejat consignes com ara “Volem TV3, “No a la manipulació” o “El president a Picassent” [on hi ha un centre penitenciari].

La portaveu de la plataforma, María José Lozano, ha demanat la reposició de les emissions. “Considerem inconcebible que un govern tanque qualsevol televisió sense arguments, no només la catalana”, ha subratllat Lozano, que s'ha sorprès gratament per l'ample ressò de la convocatòria.

Entre els assistents, nombrosos representants dels partits nacionalistes i d'esquerres, sindicats, entitats cíviques, músics (com ara els components d'Al Tall) i actors (Carles Alberola, entre ells).

Per una altra banda, el cantant Pau Alabajos ha interpretat en la plaça el tema Zapping del seu últim disc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.