Comunicació

Morella tanca la celebració dels aniversaris de “Nord” “Els Ports Ràdio” i “Notícies”

En l'acte de dissabte es van fer públics els guanyadors del concurs de micro-relats Sergi Beser, que ha comptat en el jurat amb periodistes com Rosa Regàs o Josep Martí Gómez

Morella ha posat punt i final a la celebració dels aniversaris de “Els Ports Ràdio”, “Notícies” i “Nord”, que han cumplit 25, 20 i 30 anys respectivament. Per commemorar aquesta efemèride, l'activitat de l'últim trimestre de l' any ha estat marcada per la coorganització d'actes culturals i esportius de gran nivell.

En l'acte de dissabte, dia en el què se celebraven 25 anys del naixement de “Els Ports Ràdio”, també es van donar a conèixer els vencedors del concurs de micro-relats Sergi Beser. Una gran novetat en aquesta edició, que ha tingut una excel·lent resposta, amb desenes de participants de totes les edats, tant de la comarca com de fora d'ella, i que ha comptat amb textos presentats per autors amb altres obres publicades o simplement aficionats a la narrativa.

A més, aquest concurs ha comptat amb un jurat de luxe, format per professors, periodistes i escriptors, com Rosa Regàs, Josep Martí Gómez, Elena Moya, Víctor Maicas, Lluís Meseguer, Teudo Sangüesa, Amparo Panadero, Adolf Piquer, Ernest Querol, Narcisa Rambla i Jesús Sangüesa.

Els guanyadors han sigut: Jordi Marín i Monfort, en la categoria d'adults amb l' obra “L'última esperança”, Ana Ferrero Vicente, en juvenil amb “La vida és un misteri” i, Sandra Rabaza Giner, en infantil con “Un culpable no tan culpable”.

Durant l'acte, també van anar passant diferents veus de la ràdio, des dels seus inicis fins a l'actualitat. Els protagonistes, com José Miguel Gasulla, Jorge García, Joan Carles Marcobal o Carlos Sangüesa, van comptar diferents anècdotes de la seva feina i col·laboració en aquest mitjà de comunicació.

Actes celebrats

Per celebrar aquest triplet d'aniversaris, en els últims tres mesos s'han organitzat diferents activitats culturals, literàries i esportives. Entre elles, han destacat els “Cita a Morella”, que han aproximat a la localitat a grans periodistes. Aquest programa és un espai que pretén convertir Morella en un lloc de reflexió cultural sobre diferents temes d'interès i d'actualitat.

A més, s'ha celebrat la primera ascensió vertical al castell (des de l'Hostal Nou a la Plaça d'Armes), que va comptar amb una gran participació i que tindrà continuïtat el 2014.

També s'ha inaugurat l'exposició “Ara que tinc 20 anys”, que és una crònica dels fets més destacats ocorreguts a la localitat i a la comarca dels Ports en aquest període. Finalment , dissabte 28 de desembre es va celebrar l'acte d'homenatge a la ràdio i es van conèixer els guanyadors del concurs de microrelats Sergi Beser, també una nova iniciativa de gran èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia