Comunicació

EL PUNT AVUI TELEVISIÓ

‘Fem via', amb els Mossos sobiranistes

El programa Fem via (21.30 h) se centra avui en les sectorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) Mossos per la Independència i Guàrdies Urbans per la Independència. El presentador de l'espai, Igor Llongueres, conversarà amb Albert Donaire, coordinador de Mossos per la Independència, i José Luis Herrera, coordinador de Guàrdies Urbans per la Independència. Els policies integrats en aquests grups fan una crida a la resta de membres dels cossos de seguretat perquè se sumin al projecte independentista i perquè siguin “un vagó més del tren cap a la llibertat”. L'ANC promou la formació d'assemblees sectorials en tots els àmbits professionals i socials possibles. El programa d'El Punt Avui Televisió Fem via té com a objectiu divulgar aquesta tasca i la feina que fan les diferents sectorials.

D'altra banda, continua la retransmissió de la gigafoto, de les 9 h a les 21.30 h i a partir de les 22.40 h. En concret, els trams de la Via Catalana que s'emeten avui són els compresos entre el 270 i el 322, ambdós inclosos. Corresponen a les poblacions de Roda de Berà, el Vendrell, Bellvei, Castellet i la Gornal, l'Arboç i Santa Margarida i els Monjos. La graella d'El Punt Avui Televisió es completa amb l'emissió, els divendres, de 22 h a 22.40 h, de Viure cada dia, del periodista Julià Peiró.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia