Comunicació

La premsa comarcal reivindica els mitjans de quilòmetre zero

En una jornada avui al centre del Born es presenta un estudi del sector

L'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) celebra avui el Dia de la Premsa Comarcal, de 9.30 a les 15 h a la sala Moragues del Centre Cultural El Born de Barcelona. La jornada reunirà dotze ponents, que analitzaran un sector que genera més de 700 llocs de treball a Catalunya i que reuneix més de 130 capçaleres de paper i digitals. De les ponències destaca la que abordarà la importància de la proximitat en la comunicació.

El Dia de la Premsa Comarcal pretén ser “una nova eina de difusió, de coneixement i de reconeixement per als mitjans de quilòmetre zero ”, segons va explicar Carles Ayats, president de l'ACPC. En el marc de la jornada, el sociòleg i consultor Enric Yarza presentarà una radiografia de la premsa comarcal, un estudi que detalla, entre altres aspectes, el pes del sector en el mapa comunicatiu de Catalunya, quina és la seva oferta comercial, sigui separada o conjunta, el seu model de negoci i les seves tendències de futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia