Comunicació

‘Caçadors de bolets': nova temporada incombustible

Acaba el curs, el segon any en horari de sobretaula dels dissabtes, esdevenint un clàssic d'aquesta franja

Els bolets s'acaben? Les últimes pluges poden allargar la temporada, però la que sí que finalitza és la de Caçadors de bolets, un dels espais més veterans de TV3, que va estrenar el programa el 4 d'octubre del 2004.

En les onze emissions del setembre fins a novembre, Caçadors de bolets obté una audiència mitjana de més de 368.000 espectadors i una quota de pantalla del 17,8%. Són xifres similars a la del curs passat –una quota del 18%–, el primer en què TV3 va voler provar aquest nou horari de sobretaula.

El programa ha obtingut una audiència d'entre el 23,4% de quota màxima i l'11% de mínima. A més, en la majoria d'edicions ha superat el percentatge mensual de TV3. A l'hora d'analitzar el rànquing dels més vistos del dissabte, s'ha situat gairebé sempre entre els deu primers. Per esdevenir clàssic, el programa s'ha hagut de reinventar, mantenint-se fidel a l'esperit original.

Cardiòlegs

Els protagonistes d'aquesta setmana són un grup de cardiòlegs de l'hospital del Mar de Barcelona que aniran a Osona amb un objectiu clar: trobar llenegues. El temps no els acompanyarà gaire, però.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia