Comunicació

Jordi Évole protagonitzarà el «Cita a Morella» del pròxim 4 de juliol

El programa cultural tornarà la setmana que ve amb les converses entre Jordi Évole i el també periodista Martí Gómez

El programa cultural 'Cita a Morella' tornarà la setmana que ve amb dos convidats de luxe. Els periodistes Jordi Évole i Josep Martí Gómez seran els protagonistes d'aquest acte, que es realitzarà en format de conversa entre tots dos.

Aquesta serà una reflexió sobre periodisme, política i societat, disciplines que coneixen a la perfecció. L'acte serà al Teatre Municipal i l'entrada, que serà de tres euros, estarà a la venda a l'Oficina de Turisme i serà solidària, destinant la recaptació a les víctimes del terratrèmol de Nepal.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha anunciat avui aquest nou 'Cita a Morella'. Així, el primer edil destaca que “és un autèntic luxe poder comptar en la nostra localitat amb dos periodistes de la categoria de Jordi Évole i de Josep Martí Gómez”.

Cal recordar que el “Cita a Morella” és un espai que pretén convertir a Morella en un lloc de reflexió cultural sobre diferents temes d'interès i d'actualitat.

Entre 2013 i 2015 s'ha potenciat aquest cicle, portant a Morella a periodistes, escriptors, cantautors o juristes del prestigi de Javier Sierra, Rosa Maria Calaf, Rosa Regàs, Antoni Puigverd, Juan José López Burniol, José María de Mena, Xavi Sarrià, Pablo Guerrero, Víctor Amela, Elena Moya, amb les seves novel·les “El càtar Imperfecte” i “La Mestra Republicana”, ambientades a Morella, Martí Gómez, Manuel S. Jardí, Manuel Milián Mestre, Carmen Amoraga, Rosa Toran o la fundadora de “Ahorradoras”, Mapi Amela.

De nou, aquest cicle de conferències i activitats estarà organitzat per l'Ajuntament de Morella, Els Ports Ràdio i el Club d'Amics de la Ràdio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia