Comunicació

L'Ajuntament de Tavernes inicia els tràmits per a tindre una ràdio municipal

Ha iniciat l'expedient per a aconseguir este servei, vista la demanda social existent en el municipi i la inexistència de cap ràdio d'àmbit local

L'Ajuntament de Tavernes va acordar en el darrer Ple muniicpal, iniciar l'expedient per a determinar el règim jurídic del servei de comunicació radiofònica a través d'una emissora municipal.

És un dels compromisos del govern municipal que ja estaven prevists en la passada campanya electoral. Per això, s'ha sol·licitat a la Direcció General de Relacions Informatives i Promoció Institucional iniciar els tràmits necessaris per a la llicència del servei públic de ràdio d'àmbit local i de titularitat municipal.

A més, es crearà una comissió d'estudi per a analitzar tot el referent a les qüestions legals i que s'encarregarà de redactar una memòria que anirà acompanyada d'un projecte de viabilitat que determinarà l'abast de les prestacions.

L'Ajuntament de Tavernes, amb l'interés per a donar un servei a la ciutadania sense que supose una gran despesa a les arques municipals, ja va sol·licitar a la Diputació de València la seua proposta d'inversions dins del Pla d'Ajudes Econòmiques per a obres, entre les quals hi havia el finançament per als aparells d'una ràdio amb l'objectiu de poder restablir el servei d'informació local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia