Comunicació

Els alumnes de publicitat de la URV organitzen un festival internacional

El Campus Catalunya serà la seu els dies 26 i 27 de novembre del Drac Novell Internacional, un certamen de creativitat que fins ara es feia a Barcelona

“És la millor pràctica. Així veiem com és el món professional.” Amb aquesta màxima, una colla d'estudiants de la Universitat Rovira i Virgili estan ultimant els detalls del Drac Novell Internacional (DNI), un festival de creativitat publicitària que es farà els dies 26 i 27 de novembre al Campus Catalunya de Tarragona. El certamen, que arriba enguany a la divuitena edició, surt per primer cop de Barcelona per anar a comarques. Una vintena d'alumnes de tercer i quart curs de publicitat s'encarreguen d'organitzar tot l'esdeveniment. “Ha estat complicat, però satisfactori. Has de tenir moltes coses en compte”, assenyala l'estudiant Ivet Gutiérrez.

Trobada estudiantil

“És un festival fet per i per a estudiants”, hi afegeix. Al seu costat, Cristina Martínez recorda els preparatius del DNI. “Han estat dies intensos de feina, i ara estem fent difusió del certamen als mitjans”, precisa. Tots ells assenyalen, a més, que la celebració del festival a la URV també és positiva per a la Universitat, perquè “la diferencia i la posiciona”. L'organització del Drac Novell forma part de les tasques d'una de les assignatures dels estudis, impartida per la professora Natàlia Lozano.

“És una bona oportunitat per a ells, perquè poden donar a conèixer el que fan”, detalla Lozano. La convocatòria creativa, de fet, s'obre a estudiants de publicitat i als que s'acaben de graduar. “Enguany s'ha batut el rècord de treballs presentats, n'hem rebut centenars”, precisa. A més, en el festival hi intervindran destacats professionals del sector, com ara Lluís Bassat, Robert Rodergas, Marçal Moliné i Joaquín Lorente. Les dues jornades del Drac Novell inclouran ponències, taules rodones i tallers de creativitat. El colofó, amb tot, serà el lliurament dels premis. “Hi ha diferents categories, com ara ràdio, cinema, cartells i premsa gràfica”, explica l'alumna Laia Elías. La divuitena edició del Drac Novell l'organitza el departament d'estudis de comunicació de la URV i té el suport de l'Associació Empresarial de Publicitat.

LA DATA

26.11.15
Començarà el Drac Novell Internacional,
amb un programa amb tallers, conferències i taules rodones.

LA FRASE

És una bona oportunitat per als alumnes perquè poden donar a conèixer el que fan
Natàlia Lozano
PROFESSORA DE LA URV


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia