Comunicació

Els testimonis de ‘La gent normal'

“Si alguna cosa et passa és que és normal, una altra cosa és que passi poc o molt.” La periodista Agnès Marquès feia seva la frase d'un dels testimonis que han participat en el nou programa del departament de nous formats de TV3, que el canal 33 estrenarà dilluns: La gent normal . En aquest nou programa de testimonis, dirigit i presentat per Marquès, personatges públics i persones anònimes expliquen com han viscut situacions difícils. L'actriu Núria Espert relata, per exemple, com en el zenit de la seva carrera va quedar atrapada per la depressió, sense saber les seves causes i dissimulant-la, mentre que el pilot Joan Garriga, que va morir poc després d'enregistrar el programa, parla de com el consum de cocaïna va truncar la seva carrera i de com va arribar a viure pràcticament en la indigència.

Cadascun dels dotze capítols se centra en una temàtica, com la drogoaddicció, que és l'episodi d'estrena d'aquest dilluns, a les deu de la nit. Hi intervenen, a més de Garriga, Giovanna Valls, germana del primer ministre francès Manuel Valls, i el cantant Pep Sala.

En un format de conversa amb els testimonis i d'entrevista personal, Agnès Marquès va destacar que parlar d'emocions i d'experiències és la “corretja de transmissió més greixada” per tractar determinades qüestions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia