Comunicació

Una segona cita

Pau Freixas roda nous episodis de ‘Cites' per a TV3 en què s'aposta per un ritme més enèrgic a diferència de la primera temporada i amb nous personatges

El repartiment inclou noms com ara Núria Gago, Julio Manrique, Marcel Borràs i Carme Elias

Una segona temporada és sempre complicada. I en el cas d'una sèrie com Cites , a més, hi ha la intenció del seu productor executiu i director Pau Freixas , de “fer-la evolucionar, fer un pas endavant qualitativament” sense perdre l'essència, l'esperit que la va convertir en una de les ficcions pròpies de TV3 més destacades del segon trimestre de l'any passat.

Des de l'11 de gener, s'estan rodant els nous episodis de Cites , que incorporen històries i protagonistes diferents. Noms com ara Julio Manrique, Núria Gago, Marcel Borràs, Álvaro Cervantes, Nau Albert, Marina Salas i Carme Elias, entre d'altres, s'incorporen en aquesta segona temporada, que TV3 vol estrenar a partir de l'abril. Així, en aquesta radiografia de les relacions de parella a través del món de les cites per internet, “s'obre el ventall d'edat dels personatges; gent més joves i també gent més gran”, destaca Freixas. Un altre dels trets que caracteritzen la segona temporada, explica Freixas, és l'aposta per “un ritme i una energia més intensos”, a diferència de la primera temporada, que tenia un “tempo i un relat més contemplatiu, amb silencis i escenes de subtextos”.

La segona temporada de Cites buscarà l'equilibri entre les primeres trobades i la continuïtat de les històries vistes en els episodis emesos fa un any, el seguiment d'una trama “entesa com una telenovel·la, un fulletó ben entès”, matisa Freixas. Es mostrarà l'evolució de les històries una mica més enllà d'on es van deixar. Repetiran cares conegudes de la primera temporada, com ara Isak Férriz (Martín) i Bea Segura (Blanca), Laia Costa (Paula) i Nausicaa Bonnin (Sofia) i Júlia Molins (Ona) i Biel Duran (Àlex). En relació a aquestes trames antigues, Freixas avança que hi haurà “girs, voltes d'argument”. Barcelona es manté com un personatge més de la sèrie, el gran escenari amb una estètica molt urbana, descobrint espais diferents.

Quant a la música, el director assenyala que, si bé es tenia molt clar l'estil de la primera temporada –la banda sonora la signava Luthea Salom amb cançons intimistes en anglès–, s'està valorant la petjada musical dels nous episodis, incorporant-hi cançons en català i en castellà. “No ho tenim clar encara; en la fase de postproducció ho decidirem”, conclou.

Pau Freixas fa una valoració molt positiva de la primera temporada: “El projecte va atraure un públic molt específic.” La sèrie va tenir també un gran seguiment a internet a través del servei TV3 a la carta – i Antena 3 l'emet per a tot l'Estat espanyol a través del seu canal de sèries Atresmedia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia