Comunicació

Una bisbalenca guanya la final de ‘Pica lletres'

Clara Farraró va imposar-se lletrejant correctament ‘eixugavidres'

L'alumna Clara Farraró, del col·legi Cor de Maria de la Bisbal d'Empordà, ha guanyat la vuitena gran final del concurs lingüístic Pica lletres , que es va poder veure ahir diumenge a una vintena de televisions locals, al canal de La Xarxa de Movistar+ i al canal Super3. La jove es va imposar a setze contrincants en una final plena d'emoció en què es va proclamar vencedora després de superar diverses rondes de lletreig. El moment de la victòria va arribar, en concret, després de lletrejar correctament la paraula eixugavidres. Per segon any consecutiu, és una alumna gironina la que aconsegueix el títol, després que la temporada passada se l'endugués una estudiant del col·legi Maristes de Girona.

La final, produïda des de fa quatre anys per la Xarxa de Comunicació Local i Televisió de Catalunya , es va celebrar al Teatre de la Passió d'Olesa, en una gala conduïda per Joan Dausà. Pica lletres és una proposta pedagògica que, a partir de diferents proves i jocs, pretén millorar les aptituds lingüístiques dels joves. Al llarg de tot el curs, el concurs ha mobilitzat 12.000 alumnes de més de 200 centres educatius catalans. Una vintena de televisions locals s'encarreguen de la gravació i l'emissió de diferents fases eliminatòries territorials, amb un total de 210 programes fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia