Comunicació

mitjans de comunicació

programació

Roger de Gràcia es farà càrrec d'un nou magazín de tardes a Catalunya Ràdio

L'humor i les ganes de saber seran la base d''Estat de Gràcia', que s'estrenarà el 29 d'agost

El periodista i comunicador Roger de Gràcia estrenarà el pròxim 29 d'agost el nou magazín de tardes de Catalunya Ràdio. El nou programa portarà per títol Estat de Gràcia i tindrà l'humor i les ganes de saber com a base. Segons ha informat l'emissora, Roger de Gràcia dirigirà una aposta per l'entreteniment de qualitat, la cultura i l'humor amb el segell personal que ha caracteritzat la trajectòria del periodista, que ha fet diversos programes a TV3. Entre els col·laboradors hi haurà les escriptores Lolita Bosch i Sílvia Soler, i el teclista d'Els Pets, Joan-Pau Chaves.

Roger de Gràcia ha avançat a El matí de Catalunya Ràdio que el programa no partirà de l'humor, sinó de “l'ànsia de saber, de la passió per conèixer històries de gent i històries del país”. “I a partir d'aquí, l'humor surt sempre, perquè l'humor és una defensa; de vegades contra la por, contra el vertigen i, de vegades, és una manera de connectar amb altres persones”, ha dit.

El periodista ha afegit que el nou espai seguirà l'actualitat informativa, però que serà un programa per aturar-se, reposar i escoltar. Estat de Gràcia es farà en directe, de dilluns a divendres, de 16 a 19 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia