Comunicació

Mapa comunicatiu ric

L’APPEC, l’associació dels editors de revistes i mitjans digitals, va celebrar ahir la 21a edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, en un acte que va tornar a ser presencial i que per primera vegada va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, sota la presidència de Laura Borràs, presidenta del Parlament. Amb aquesta iniciativa, l’APPEC reivindica el sector com a motor de l’ús social de la llengua i impulsor d’un “mapa comunicatiu en català ric”.

En aquesta edició han estat premiades les publicacions Camacuc, Diari de Girona, L’Eco de Sitges i Fosbury.cat. A més, el nou premi de millor disseny editorial ha distingit la Revista Musical Catalana, El Periódico i El Temps de les Arts, i respecte al guardó al millor reportatge, s’han premiat treballs publicats a Cavall Fort, Som Garrigues i Adolescents.cat. L’ APPEC també ha distingit Carme Junyent, el Grup Bon Preu i Gustau Alegret, per la seva tasca de dinamització de la llengua catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia