Comunicació

Plataformes de ‘Streaming’

Netflix rectifica i matisa com controlarà els comptes compartits

Ja no parla de bloquejar comptes, i explica que enviarà codis de verificació als titulars perquè n’autoritzin l’ús fora de la llar

Rectificar és de savis, diuen, i Netflix, davant del rebombori que ha aixecat després d’anunciar l’estratègia que seguirà per limitar els comptes compartits, no ha tardat a matisar com ho farà.

La plataforma de streaming de sèries i pel·lícules està decidida, com ja havia avançat, a posar fi als comptes compartits des de diferents domicilis. A l’estiu, per exemple, va començar a cobrar un import addicional per compartir comptes en tres països: Costa Rica, el Perú i Xile.

Segons les noves condicions d’ús que havia publicat fa dos dies, això implicaria bloquejar els comptes que no es connectin freqüentment i des del wifi del propietari.

Avui, tanmateix, Netflix ja no parla de bloquejar comptes, sinó d’enviar un codi de verificació al telèfon o el correu electrònic del titular, que tindrà 15 minuts per introduir-lo i confirmar que autoritza l’ús del dispositiu. Aquesta petició de verificació es faria quan s’accedeixi “de manera persistent” a un compte des de fora de la llar del titular.

En canvi, deixa clar que no farà cap verificació “mentre el dispositiu que es fa servir per veure Netflix utilitzi la connexió a internet de la llar del titular del compte”.

Per saber des d’on es connecten els usuaris, Netflix utilitza informació com les adreces IP, els identificadors dels dispositius i l’activitat del compte. Abans d’entrar a fer aquesta explicació, Netflix obre l’apartat d’informació sobre comptes compartits remarcant: “Un compte de Netflix està destinat a persones que viuen en una mateixa llar.”

I tot seguit afegeix: “Les persones que no visquin a casa teva hauran d’utilitzar el seu propi compte per veure Netflix.”

Pel que fa al codi per viatjar, Netflix ja no parla d’haver de sol·licitar un codi temporal per accedir a la plataforma durant set dies.

Tot això, a dia d’avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia