Comunicació

La productora d’‘Eufòria’ nega el plagi

Defineixen la denuncia anunciada pels productors Toni Cruz i Josep Maria Mainat, creadors d’‘Operación Triunfo’, com “extemporània”

La productora Veranda Media, creadora del concurs musical Eufòria que s’emet a TV3, nega les acusacions de plagi realitzades per Toni Cruz i Josep Maria Mainat, fundadors de La Trinca i creadors del concurs Operación Triunfo a TVE i titllen “d’extemporània” la denuncia anunciada pels dos productors. En un comunicat, Veranda Media defensa que l’acusació de plagi “no té cap mena de fonament” i comenta que Eufòria “s’integra en la tradició dels talent shows musicals”. Veranda Media anuncia que els serveis jurídics de l’empresa estudien les “accions legals pertinents” per “garantir la defensa” dels seus interessos “legítims”. Segons recullen les agències, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) afirma que “confia plenament” en la productora “pel que fa a l’originalitat del format”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia