Comunicació

TV3 estrena la seva primera sèrie transmèdia

No és una websèrie –ficció d'episodis curts d'emissió en línia– és narrativa transmèdia, que vol dir que el relat de la història es desplega a les xarxes socials i altres plataformes. TV3 aposta per aquest nou concepte amb l'estrena del seu primer projecte transmèdia: Em dic Manel! combina l'humor en format de fals documental. Protagonitzada per Manel Piñero, el guionista que interpreta el personatge de l'Homo APM?, a la sèrie hi actuen també Iban Labanda, en Peyu, i l'Anna Bertran. Amb un humor còmic i estripat, marca de la casa, la sèrie narra com Manel Piñero vol alliberar-se del personatge. Hi participen també personatges convidats.

L'estrena a Facebook

El primer capítol es va estrenar ahir a a les deu de la nit a Facebook de l'APM? . Amb una durada d'entre 15 i 20 minuts, cada un dels tretze episodis que conformen la sèrie s'emetrà els dimarts al Facebook del programa. Els espectadors, però, també podran veure-ho a la carta i en d'altres plataformes: al web del programa i als canals de YouTube.

La diferència d' Em dic Manel! respecte d'altres sèries d'aquest estil no és el format sinó la distribució amb una rutina de xarxes guionitzada. Cada episodi inclourà material extra, com un peça pel videoblog de Labanda, i peces per l'APM a la tele.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia