Comunicació

televisió

Alberto Chicote vol salvar de la ruïna el Mizuna Thai

El popular xef i presentador està gravant aquests dies el programa ‘Pesadilla en la cocina' al restaurant gironí especialitzat en cuina oriental

És previst que l'equip rodi fins divendres

“El teu restaurant és una ruïna i necessites ajuda per reflotar-lo? Alberto Chicote pot ser la solució al teu problema. Si necessites la seva mà experta, no ho dubtis, truca al 91 834 11 04. L'equip de Pesadilla en la cocina podria ser la solució.”

Això és el que anuncia la productora del programa de telerealitat culinària que emet la Sexta i on, ben segur, va reclamar els serveis del cuiner el propietari del restaurant Mizuna Thai, Yon Wang. Des de diumenge, i amb un secretisme que ni Joc de trons, l'establiment gironí ha estat assaltat per un equip de rodatge que no ha donat pistes de què venien a filmar. No va ser fins ahir al matí que, amb l'aparició estel·lar del xef Alberto Chicote, es va poder confirmar el que ja feia hores que bullia per la xarxes socials: que el mediàtic cuiner i presentador de programes com Top Chef i Pesadilla en la cocina corria per la ciutat.

Pel format de programa i la localització –un restaurant que no acaba de funcionar– s'entén que Chicote ha vingut per salvar de la ruïna aquest restaurant de cuina oriental que al seu web destaca que s'hi poden consumir “els millors plats asiàtics de la província de Girona”.

Tenint en compte que aquest programa franquícia s'enorgulleix de salvar de tancar un 75% dels restaurants que visita, un pot entendre el pas que ha fet el seu propietari, el xinès Yon Wang.

“Sóc un Pokémon!?”

Durant la jornada d'ahir, una vintena de comensals van entrar a participar en el primer dia de rodatge, prèviament advertits que no podien captar imatges amb els mòbils i informats que havien de respectar la confidencialitat respecte a allò de què serien testimonis. En una pausa del rodatge, Chicote es va deixar fotografiar amb els passavolants que ens hi acostàvem. Però va demostrar geni i figura quan va exclamar, adreçant-se a qui això escriu, “què et penses, que sóc un Pokémon?!”, quan l'angle de la càmera deixava de ser el d'una selfie per esdevenir el d'un retrat testimonial del seu pas pel local.

La filmació durarà fins divendres, el termini previst perquè el xef doni els consells per esmenar els principals defectes que té el restaurant i emprendre la remodelació necessària del local per atraure més comensals.

Pesadilla en la cocina encara el rodatge de la sisena temporada de la versió espanyola d'aquesta franquícia americana protagonitzada pel xef britànic Gordon Ramsay. Com a anècdota, al maig, durant la gravació d'un programa a Melilla, un lladre es va endur l'equipament, valorat en 40.000 euros, que va ser posteriorment recuperat per la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia