cultura

teatre

premis

La Gespa rep sis premis en el concurs Rafael Anglada

L'agrupació teatral palamosina obté el guardó a la millor obra, a Santa Coloma

L'agrupació teatral La Gespa de Palamós va rebre tres premis en el 23è concurs de teatre amateur Rafael Anglada, de Santa Coloma de Farners, entre els quals el de millor obra i el de votació popular, pel seu muntatge Tots eren fills meus. A la gala de lliurament dels premis, que va tenir lloc dissabte al vespre a l'auditori municipal de Santa Coloma, La Gespa també va rebre el premi a la millor escenografia, llum i so, i els seus intèrprets van ser reconeguts amb tres guardons: a la millor actriu principal (Àngels Dalmau), compartit amb Marta Tarrés, de Guspira Teatre, per Torna-la a tocar, Sam; a la millor actriu secundària (Anna Ferrer), i el segon premi al millor actor principal, per a Xavi Salvadó.

Vuit companyies de Santa Coloma, Sant Hilari Sacalm, Cassà de la Selva, Arbúcies, Palamós, Castelló d'Empúries, Canet de Mar i Vilassar de Mar han participat en la 23a edició del concurs, coorganitzat per l'Ajuntament i l'agrupació teatral colomenca La Clau.

Durant la gala també es van lliurar altres premis: el de millor direcció va ser per a Albert Mañé, de la companyia H6 Teatre d'Arbúcies, per Art; el de millor actor, per a Carles Andreu (Jota), del Grup de Teatre de Sant Hilari, per El test, i el de millor actor secundari, per a Ricard Catalan, de Tequatre, per Un marit ideal, obra que també va rebre el premi al millor maquillatge, perruqueria i vestuari. També va haver-hi segons premis d'interpretació per a Laia Canaleta, Lluís Pont i Cati Forcano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia