cultura

cicle de cinema

La Guerra Civil marca el Cicle Gaudí de cinema

Es projectaran a cinc poblacions gironines films com ‘Incerta glòria'

El Cicle Gaudí , un circuit de cinema estable de producció catalana impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català i que arriba a 33 poblacions del Principat, ha començat una nova programació amb un cicle de tres pel·lícules destacades: Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color, Un monstre ve a veure'm i Incerta glòria.

A les comarques gironines, es podran veure al Teatre Art i Joia de Cadaqués, on es podran veure demà (20 h) Espanya en dues trinxeres; el 20 de maig, Un monstre ve a veure'm (20 h), i el 17 de juny, Incerta glòria (20 h). El Teatre Mundial és la seu de les projeccions d'aquest cicle a la Bisbal d'Empordà. Espanya en dues trinxeres també s'hi podrà veure demà (20 h); Un monstre ve a veure'm, el 13 de maig, i Incerta glòria, el 17 de juny (20 h). Per la seva banda, al cinema Catalunya de Ribes de Freser només falta per projectar Un monstre ve a veure'm, el dia 27 de maig (19 h), i Incerta glòria, el 17 de juny (19 h). El Casino Guixolenc de Sant Feliu ha programat Espanya en dues trinxeres avui a les 21 h, Un monstre ve a veure'm el 19 de maig (21 h) i Incerta glòria el 16 de juny. Finalment, a l'auditori municipal de Santa Coloma de Farners es projectaran Espanya en dues trinxeres el 22 d'abril (19 h), Un monstre ve a veure'm el 20 de maig (18 h) i Incerta glòria el 17 de juny a les 18 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia