Lletres

Cultura

Comencen els actes de la Festa Verdaguer a Folgueroles

Des de dijous fins al 18 de juny, Folgueroles viu els actes de la Festa Verdaguer en una edició ben especial, ja que es commemoren els 50 anys de l'obertura de la casa museu dedicada al poeta. Entre avui i demà es concentraran alguns dels actes centrals de la celebració, com ara el lliurament del premi Verdaguer de recerca, la festa de l'arbre de maig –tots dos actes, en la jornada d'avui– i l'ofrena floral, els ballets i els parlaments d'homenatge a Verdaguer que es faran demà al matí a la plaça, en què prendrà part la consellera de la Presidència de la Generalitat, Neus Munté, acompanyada de l'alcalde de Folgueroles, Carles Baronet, i de les autoritats locals.

Un altre acte important de la festa en l'edició d'aquest any va ser la inauguració, ahir a la tarda, de l'exposició Verdaguer segrestat. L'apropiació del mite durant el franquisme, que es podrà veure a l'ajuntament de Folgueroles fins al 28 d'agost. En la presentació, el comissari de l'exposició, Carles Puigferrat, va remarcar que l'objectiu de la investigació duta a terme “és posar llum sobre la figura de Verdaguer durant l'època del franquisme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia