Música

festival musical

‘Rèquiem’ de Mozart, només per començar

L’OCE oferirà el concert inaugural del Festival de Música de Sant Pere l’1 de juliol

El XXIX Festival Internacional de Música de Sant Pere Pescador se celebrarà de l’1 de juliol al 26 d’agost amb un concert inaugural (22 h, a l’església) que suposa el debut escènic del Cor de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE). Un total de 50 cantaires procedents de diferents indrets i corals de l’Alt i el Baix Empordà s’han unit per dur a terme l’obra més monumental de Wolfgang Amadeus Mozart, el Rèquiem en re m KV 626. El Cor de l’Empordà és dirigit per Mercè Bonet, Dani Mancebo, Albert Morcillo i Joaquim Piqué. La qualitat de les veus escollides; la versió clara que proposa Carles Coll, el director de l’OCE –que ha dirigit aquesta obra sovint i que l’any 2010 la va enregistrar amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i la Coral Polifònica de Puig-reig–, i l’excel·lent quartet solista vocal que es presenta permeten augurar un bon inici del festival.

Aquest esdeveniment continuarà el 22 de juliol amb un concert a la plaça major amb el pianista Pep Busquets; el 29 de juliol, amb el duet Josep Maria Surrell (piano) i Vladimir Kinça (violí) a l’església de Sant Pere; el 5 d’agost, amb un homenatge a Aretha Franklin a la plaça Catalunya; el 12 d’agost, amb un duo de claqué a càrrec de Marco Mezquida i Laia Molins, i, finalment, el 19 d’agost, amb Cecília Quartet a l’església.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia