cultura

concerts musicals

Lady Gaga anuncia nous concerts al gener a Barcelona

L’artista reprograma per al 14 i 16 de gener els dos concerts cancel·lats el setembre per “un dolor físic sever”

L’artista Lady Gaga ha reprogramat al mes de gener els dos concerts ajornats el passat mes de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, inclosos en el tram europeu de la gira Joanne World Tour que va cancel·lar per “un dolor físic sever”.

Els nous concerts al Sant Jordi de Barcelona obriran la nova gira europea el 14 i el 16 de gener, i les entrades adquirides prèviament per a l’actuació del 21 de setembre seran vàlides per a la del 16 de gener i les comprades per a la del 22 de setembre ho seran per a la del 14 de gener, segons ha informat aquest divendres la promotora Live Nation .

Des d’aquest divendres fins al 12 de novembre, la devolució de les entrades estarà disponible a través del punt de venda en el qual van ser adquirides.

La gira mundial de Lady Gaga es reprendrà a Amèrica del Nord al novembre i desembre, i continuarà el gener i el febrer amb les noves dates europees. Barcelona serà l’inici de la gira europea, que passarà per Itàlia, Països Baixos, Bèlgica, Regne Unit, Suïssa, Alemanya, Suècia, Dinamarca i França, per acabar el 23 de febrer a Berlín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia